روغن گرفته شده از پودر نارگیل
۱ / ۱

روغن گرفته شده از پودر نارگیل

انتخاب وزن یا بسته‌بندی۱ گزینه
۱۵۰٬۰۰۰تومان۱۷۰٬۰۰۰12٪ تخفیف
موجود و قابل سفارش
اصالت و سلامت
تضمین کیفیت کالا
ارسال سفارش
بسته‌بندی و ارسال مطمئن

مشخصات

درجه کیفیت

لوکس

درباره محصول

جزئیات و اطلاعات محصول

خواص روغن نارگیل
روغن نارگیل در تسکین آفتاب سوختگی
اگر دچار آفتاب سوختگی شدید و ژل آلوئه ورا دم دست نداشتید، می توانید از روغن نارگیل برای تسکین و مرطوب کردن پوست تان استفاده کنید.
شیرپاک کن طبیعی برای پوست های حساس
روغن نارگیل به خوبی مواد آرایشی را بدون آسیب به پوست پاک می کند و باعث هیدراته شدن (تامین آب و رطوبت) پوست می شود، افرادی که پوست چرب دارند اگر بعد از یک بار زدن دچار جوش نشدند، می توانند با خیال راحت از این روغن استفاده کنند.
روغن نارگیل برای تغذیه موها
روغن نارگیل باعث تغذیه ی عمقی مو شده و برای انواع مو مناسب است.
روغن نارگیل برای نابودی شپش سر
روغن نارگیل سرشار از اسید لوریک است و برای مقابله و نابودی شپش سر و انگل ها بسیار مفید است. زمانی که شپش ها در یک ماده چرب زندانی شوند، خفه شده و از بین می روند.
روغن نارگیل و درمان قارچ
به شدت موجب درمان کاندیدا (یک نوع قارچ بیماری زا) و بیماری های قارچ زنانه می شود. این روغن دیواره های سلولی کاندیدا را از بین برده و با نفوذ در ساختار سلول، از مقاومت آن در برابر درمان جلوگیری می کند.
روغن نارگیل برای جوان ماندن مغز
روغن نارگیل می تواند علائم پیری مغز را به تاخیر بیاندازد و در پیشگیری از ابتلا به بیماری های تخریب کننده سلول های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون موثر است.
روغن نارگیل و سلامت قلب
اسید های چرب موجود در روغن نارگیل تاثیر مثبتی در کنترل نسبت کلسترول کل و کلسترول خوب دارد، در واقع در حین هضم غذا، تاثیری در افزایش کلسترول بد خون ندارد و باعث افزایش کلسترول خوب خون می شود. طبق تحقیقات، افرادی که روغن نارگیل مصرف کرده بودند، به ندرت دچار بیماری های قلبی عروقی و یا سکته مغزی شدند.

دیدگاه کاربران

هنوز دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است.

دیدگاهی ثبت نشده است

خریداران این محصول می‌توانند تجربه خود را ثبت کنند.

پرسش و پاسخ

هنوز پرسشی برای این محصول ثبت نشده است