
1402/04/10نویسندهادویه جات
ادویههای ضروری در آشپزی ایرانی
مقدمه
ادویهها روح غذاهای ایرانی هستند و شناخت آنها هنر آشپزی را کامل میکند. در این مقاله با ۱۰ ادویه ضروری آشپزی ایرانی آشنا میشوید.
ادویههای پایه آشپزی ایرانی
۱. زردچوبه
- رنگ دهنده طبیعی
- خاصیت ضد التهابی
- استفاده در قورمه سبزی، قیمه و خورشها
۲. دارچین
- عطر گرم و شیرین
- مناسب برای غذاهای گوشتی و شیرینیجات
- کاهش قند خون
۳. زعفران
- طلای سرخ ایرانی
- رنگ و عطر بینظیر
- استفاده در پلوها، خورشها و شیرینیجات
ترکیبات ادویهای خاص
۱. ادویهجات قورمه سبزی
ترکیبی از: فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه و کمی جوز هندی
۲. ادویهجات کباب
ترکیبی از: سماق، فلفل قرمز، آویشن و زیره سبز
نکات مهم در استفاده از ادویهها
- ادویه تازه را در پایان پخت اضافه کنید
- ادویههای پودری را در اوایل پخت استفاده کنید
- میزان ادویه را به تدریج افزایش دهید
برچسبها:
ادویهآشپزیغذای ایرانی
