
1402/04/28نویسندهخشکبار
راهنمای انتخاب آجیل مرغوب
مقدمه
آجیلها از مغذیترین مواد غذایی هستند که انتخاب باکیفیتترین آنها نیاز به دانش و توجه دارد. در این راهنما به شما آموزش میدهیم چگونه بهترین آجیل را انتخاب کنید.
نکات کلی برای تشخیص آجیل مرغوب
- رنگ یکنواخت و طبیعی
- عدم وجود سوراخ یا آثار کرمخوردگی
- عطر طبیعی و مطبوع
- طعم تازه و بدون مزه ترشیدگی
راهنمای انتخاب انواع آجیل
۱. پسته
- پسته رفسنجان: پوست نازک و مغز پر
- پسته احمدآقایی: رنگ بنفش و درشت
- پسته اکبری: بسیار درشت و کشیده
۲. بادام
- بادام سنگی: پوست سخت و مغز شیرین
- بادام مامایی: پوست نازک و مغز چرب
- بادام منقا: بهترین نوع برای شیرینیپزی
۳. گردو
- گردوی تویسرکان: مغز روشن و چرب
- گردوی سنگی: پوست سخت و مغز پر
- گردوی کاغذی: پوست نازک و جدا شدن آسان
نحوه نگهداری
برای حفظ تازگی آجیل:
- در ظرف دربسته در جای خشک و خنک
- دور از نور مستقیم آفتاب
- در یخچال برای نگهداری طولانیمدت
برچسبها:
آجیلتغذیه سالمخرید آجیل
